Het U- nestje is geboren op 12 augustus 2021!

Met als trotse ouders: West Chelan Quilted Caviar (Boy) en Le Maragano Pomme D’Amour (Millie)! https://whippet.breedarchive.com/animal/testmating?dam_uuid=4454c5ba-87d0-4a90-a017-b4114bdaf4f6&sire_uuid=45256dc0-8c2b-4b33-a3fe-fa26e4fcb49a

Temperatuur aan het dalen de 11e augustus, dus lang kon het niet meer duren,… dachten we,… hoopten we…vooral voor ons Millie die zich aan het voorbereiden was op “the big moment”… en wij hebben gewacht en gekeken… tot 01:15 de 12e alles veranderde! De eerste pup, een reutje werd geboren! Gezond en wel met een mooi geboortegewicht en Millie ontpopte zich terug als een mama pur sang! Algauw sloot ze hem in haar hart en wij,… wij natuurlijk ook! Het gevoel van overweldiging ging door tot 08:15 ’s morgens toen de laatste, als afsluiter, een reutje werd geboren. Zo hebben we het geluk verrijkt te zijn met de 6 mooiste pups van de hele wereld die in 2021 geboren zijn!

Ze groeien als kool en ondertussen zijn ze al bijna 3 weken oud. Het waggelen, het spelen, het eten en het slapen zijn de grootste bezigheden momenteel maar daar zal snel verandering in komen en algauw zal de werpkist plaats moeten ruimen en zal hun wereld vergroten! Hun oogjes zijn al open en we merken dat ze alert zijn dus hun oortjes zullen goed marcheren!

Geplaatst op 31/08/2021, in Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. 3 reacties.

 1. Marijke Vancoillie Bossuyt

  Proficiat ! Zo’n mooie puppy’s.
  Leuk om te zien , veel succes

 2. Hoi Petra,
  wat zijn ze mooi. 😀

  Veel plezier met de opvoeding, ze zullen weer stuk voor stuk pracht whippets worden.

  Vele groetjes, A & K

 3. Het zijn inderdaad de allermooiste pups ❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: