Welkom

Al mijn hele leven ben ik omringd door honden maar sinds het jaar 2000 zijn we verknocht aan windhonden. We begonnen met een rescue Galgo, later kwam er een tweede en toen kwam onze eerste whippet, Sibelle, een echte dame met een gouden karakter!

Onze kennelnaam vindt zijn oorsprong bij de namen van onze kinderen,LEnnerd, MAgali, RAven, GAétan en ArNO. Onze roedel is gezegend met 3 honden: 2 whippets, Sibelle (C’est Si Bon Of Gentle Mind) en Vega  (Le Maragano Kivive) en een rescue Galgo, ons Lola. Onze honden zijn in de eerste plaats huishonden maar af en toe gaan we naar de show waar we toch wel  mooie resultaten behalen. Als we fokken, is het de bedoeling dat er een hondje blijft, daarom fokken we heel doordacht  en slechts af en toe. We doen dit met hart en ziel, met het hele gezin. Met spijt in ons hart laten we de puppies vertrekken. Ze gaan enkel naar een warme thuis en dat verzacht alles! Vanaf de geboorte begint de socialisatie: ze worden dagelijks  door ons geknuffeld, ze zijn vertrouwd met huiselijke geluiden en komen in contact met kinderen. Op latere leeftijd werken we aan autogewenning. Ze kunnen  ravotten in de tuin en van zodra ze hun eerste stapjes zetten, beginnen we met zindelijkheidstraining.

Ik wens jullie alvast veel plezier met het bekijken van de foto’s en misschien kunnen de berichtjes jullie eveneens boeien!

 

Petra Bories

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

  1. Dit inderdaad de waarheid en niets dan de waarheid, het kon niet beter geformuleerd worden!

  2. wij hebben een pup uit het eerste nestje van Sibelle en of ze goed verzeorgd werden bij je gezinnetje Petra, we zijn je nog iedere dag dankbaar dat ons Mabelle van uit jouw nestje komt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: